Peloponnesos

Olympia – video van de archeologische site

Heb je Olympia altijd al een keer goed willen zien? Met deze korte kwaliteitsvideo van Olympia op de Peloponnesos krijg

Peloponnesos – Nafplion video

Prachtige time lapse video van de stad Nafplion op de Peloponnesos. Met Bourtzi, het oude fort boven de stad en

De Peloponnesos ligt ten zuidwesten van Athene en het schiereiland is een prachtige vakantiebestemming. Een mix van cultuur, geschiedenis, natuur, rust en stranden. Een bestemming voor iedereen. Nog niet zo druk en bovendien komt on Koning Willem Alexander hier graag in zomerhuis aan de kust om de vakantie door te brengen zijn familie.

Kalamata is een prima uitvalsbasis om het zuiden en midden van de Peloponnesos te ontdekken. In de buurt liggen gezellige badplaatsen en het is niet ver rijden met je huurauto naar mooie en nog rustige stranden. De archeologische hoogtepunten als Sparta, Olympia, Epidaurus, Mycenae en Korinthe mag je natuurlijk niet missen tijdens je reis of vakantie naar dit schiereiland.

Op de Peloponnesos is het genieten en hier zijn nog ongerepte bergdorpjes en ouzeri aan zee. Video’s zullen je verbazen over deze vakantiebestemming in Griekenland en met de filmpjes krijg je inspiratie voor je volgende reis. Eigen filmpjes gemaakt op je smartphone, fotocamera of videocamera kun je uploaden op Griekenland.tv. Je kunt ook de link plaatsen van de mooiste video’s die je op YouTube of Vimeo hebt gezien.

Nog geen reacties op deze video

Populaire videos