Epirus

Epirus – Sivota video

Video van het schitterende plaatsje Sivota. Met de haven, de eilandjes, strandjes, villa's en fraaie uitzichten op zee en het

Epirus ligt in het noordwesten van Griekenland en nog niet zo bekend als vakantiebestemming. De natuur is hier erg mooi en je mag de Zagoria dorpen, het Dodoni amfitheater, de Vikos kloof, de steden Ioannina en Parga zeker niet missen tijdens je vakantie.

Via de (nieuwe) snelweg die begint in Igoumenitsa reis je snel via Ioannina naar het oosten van Griekenland. Een huurauto is hier een prima vervoersmiddel en de wegen zijn meestal goed en geasfalteerd. De busverbindingen zijn niet aan te bevelen. Langs de kust bij Sivota en Parga kun je met een bootje ook de baaitjes en stranden ontdekken. Met excursies komen ze hier ook van de Griekse eilanden Corfu en Paxos.

Parga is de vakantiebestemming van Epirus. Het pittoreske dorpje is veel gefotografeerd en op video gezet. Op Griekenland.tv zie je de mooiste en leukste filmpjes van Epirus en Parga en kom je alvast in de juiste vakantiestemming.

Nog geen reacties op deze video

Populaire videos