Chalkidiki

Chalkidiki – Halkidiki video

Video van Chalkidiki het schiereiland bij Thessaloniki. Bekijk Kassandra, Sithonia en Athos op de film van Halkidiki Tourism Organization. De

Chalkidiki ligt in het noorden van Griekenland dichtbij de stad Thessaloniki. Prachtige stranden, groene natuur, prima hotels, rijke cultuur en fraaie bezienswaardigheden. Een vakantiebestemming voor iedereen. Bekijk de mooiste filmpjes van Chalkidiki en kom alvast in de juiste vakantiestemming.

Halkidiki ontdek je zelf met een huurauto. De wegen zijn hier over het algemeen goed. Het openbaar is niet aan te bevelen om veel te gebruiken. In de omgeving van je hotel of accommodatie op Chalkidiki kun je met de bus wel naar een strand of dorpje. Voor Mount Athos heb je een visum nodig en hier mogen alleen mannen komen.

Kassandra, Sithonia en Athos zijn de drie vingers van Chalkidiki en ze hebben allemaal hun eigen charmes. Kassandra is de druktste vakantiebestemming, Sithonia heeft de mooiste stranden en Athos is mysterieus met de monnikenrepubliek. We hebben de beste video’s voor je geselecteerd. Zelf kun je ook video’s toevoegen. Mooi filmpje op YouTube gezien van Chalkidiki? Ook die kun je toevoegen aan deze pagina.

Met de meeste smartphones kun je tegenwoordig al mooie filmpjes maken. De kwaliteit is goed en ook met de meeste compacte fotocamera’s kun je video’s maken tijdens je vakantie op Chalkidiki. Leuk om eens te proberen tijdens je vakantie.


Nog geen reacties op deze video

Populaire videos