Corfu

Corfu video – Porto Timone

Een van de mooiste baaien van Corfu en afgelegen. Met deze HD video gemaakt met een drone krijg je wel

Corfu – time lapse video by night

Een schitterende Corfu time lapse video. Veel avondopnames en vanuit Kerkyra. Prachtige beelden en in vijf minuten krijg je direct

Corfu – het eiland video

Video van het Griekse eiland Corfu met heel veel mooie opnames van baaien, natuur en natuurlijk Corfu-stad. Film van een

Corfu – Paxos en Corfu vakantie video

Video van een vakantie op het Griekse eiland Corfu en Paxos. Mooie opnames van Kerkyra, Gaios en Agios Gordios. Leuke

Corfu – stranden en baaien video

Corfu video van stranden en baaien in het noorden van Corfu. Prachtige helder zeewater bij Paleokastritsa, Paradise beach en Peroulades.

Corfu is al sinds jaar en dag een vakantiebestemming van Griekenland. Al in de jaren zeventig vlogen charters vanaf Amsterdam op het groene Griekse eiland. Nog steeds een populaire vakantiebestemming en bovendien enorm veelzijdig. Met de veerboot kun je naar Corfu vanaf verschillende havens in Italië. Zelfs vanuit Venetië is er een ferry naar Corfu en na 24 uur varen bereik je de haven van Kerkyra. Vanaf Zuid Italië, Brindisi en Bari, is de overtocht naar Corfu veel korter en gaan er ook veel meer veerboten.

Tijdens je vakantie op Corfu kun je heel goed mooie en korte filmpjes maken. Tegenwoordig is het maken van videos op je smartphone gemakkelijk en bovendien is de kwaliteit van de vakantiefilmpjes vaak ook nog goed. We hebben de mooiste videos van Corfu verzameld van YouTube en uiteraard onze eigen films erbij gezet. Zo kom je alvast in de juiste vakantiestemming voor bijvoorbeeld Acharavi, Dassia, Gouvia, Ipsos en Paleokastritsa.


Nog geen reacties op deze video

Populaire videos