Alonissos

Alonissos duiken – video van scuba diving

Alonissos is misschien wel de mooiste duikbestemming van Griekenland. Een prachtige video van de onderwaterwereld van het Griekse eiland Alonissos

Alonissos – het eiland video

Me deze Alonissos video krijg je een goed en mooi beeld van het Griekse eiland. Mooie opnames van baaien, stranden,

Alonissos is onderdeel van de eilandengroep Sporaden en heeft geen eigen luchthaven. Het Griekse eiland is goed te bereiken met een veerboot vanuit Thessaloniki, Skiathos, Skopelos, Skyros, Volos en zelfs vanuit Mykonos. De ferry’s komen aan en vertrekken uit de haven van Patitiri aan de zuidwestkust van Alonissos. Met wat geluk zie je dolfijnen met de boot meezwemmen.

Het Marinepark van Alonissos is een beschermd natuurgebied en tegelijk ok de trekpleister van het eiland. De Monachus Monachus, monniksrob van de Middellandse Zee, leeft hier in de grootste populatie van Griekenland. Bovendien is de onderwaterwereld hier in trek bij duikers. Bekijk de filmpjes van Patitiri, Votsi, Steni Vali en het Marine park. Zo kom je alvast in de vakantiestemming voor Alonissos. Videos van de mooiste stranden, gezellige dorpjes, baaitjes en terrasjes en dan die schitterende natuur van Alonissos.


Nog geen reacties op deze video

Populaire videos